november
1
2013

Welkom op mijn boekenblog

 Hallo mede-boekenliefhebbers,


boekhandel

 

vaak komt het voor dat ik in twee boeken tegelijk aan het lezen ben en soms nog in een derde.Wel op verschillende lokaties bv.in de huiskamer,slaapkamer of studeerkamer en dan ook nog in verschillende genres bv.overdag in de studeerkamer een geschiedenisboek en ’s-avonds laat in de slaapkamer een thriller.

Ik lees en studeer veel,eigenlijk al mijn hele leven lang,minimaal zeker 2 à 3 boeken per week en heel veel tijdschriften.Dat zijn er dus heel wat na zo’n 3900 weken.Dat valt niet meer te achterhalen,daarom begin ik vanaf vandaag met boeken die ik onlangs gelezen heb.

Groet van huis tot huis,

Ger Kok

NB.
Overigens lees ik niet alleen echte papieren boeken maar ook e-boeken op mijn Ipad.
E-boeken zijn handige dingen.
In Amerika is het al een enorme hype,maar hier in Nederland kijken we nog even de kat uit de boom.Ik heb het dus over het zgn.e-boek,de digitale versie van het papieren boek of gewoon alle boeken die alleen maar electronisch worden uitgegeven.Er zijn allerlei formaten beschikbaar zoals bv.epub en pdf.
Ze wegen niks,er zijn geen verzendkosten en iedereen met een internet aansluiting kan in het bezit komen van een exemplaar.Een absolute aanrader dus !
Hoewel ik echt kan genieten van een echt papieren boek in mijn handen,werd ik toch een fan van e-boeken.

Luisterboeken raken ook steeds meer in zwang.Er zijn er al heel veel verkrijgbaar.Heerlijk voor in de auto of trein of tijdens een wandeling.Aanverwant zijn de vele hoorcollege’s om naar te luisteren.

Ik lees en beluister ze allemaal op mijn Ipad of mijn Archos E-reader.

boekenkast1